Hoe kies je de perfecte beauty tafel

Ben je op zoek naar ideeën voor een kaptafel?

Elke vrouw heeft een kaptafel nodig! Voor een vrouw is haar kaptafel het belangrijkste onderdeel van haar beauty routine. Laten we het hebben over hoe je een perfecte beauty kamer kunt hebben met de juiste beauty tafel.

Het eerste dat je moet weten over het organizen van je beauty tafel, is dat je snel en efficiënt toegang moet hebben tot alle make up benodigdheden zoals lipsticks, eyeliners, moisturizer, crèmes, highlighters, kwasten, etc.

Het is dus logisch om de YOSMO acryl make up organizer op je beauty tafel te hebben. Bekijk enkele van onze meest populaire producten in deze categorie, zoals YOSMO Tower, YOSMO Block, YOSMO Qube en YOSMO Spa.

Deze transparante acryl make up organizers zijn gemaakt van helder, transparant en duurzaam materiaal, je zult in staat zijn om snel te vinden wat je wilt, zonder te veel tijd te verspillen aan het zoeken. Dit is belangrijk, want als je op tijd op het werk of op school wilt komen, moet je jouw make up routine inkorten.

Als je dat uit de weg hebt geruimd, laten we je een paar geweldige ideeën geven voor een kaptafel en een perfecte beauty kamer!

yosmo tower op een make up tafel

Lees hier hoe je de perfecte beauty tafel kiest:

# 1: Hoeveel ruimte heb je in je kamer?

De ruimte is een grote beperking voor de meesten van ons die in appartementen en kleine huizen wonen. Als dat ook bij jou het geval is, zoek naar iets kleins, zoals een kaptafel met een opvouwbare opslag, of een met grote spiegelkasten.

# 2: Wat is jouw budget?

Beauty tafels die tegenwoordig in winkels worden verkocht, zijn eigenlijk niet zo duur als je had gedacht. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor de grote en dure kaptafels, maar dat is zonde van het geld. Zoek naar manieren om kosten te besparen.

Koop een kaptafel met een beperkte opslagruimte en plaats daarboven een YOSMO acryl make-up organizer. Op deze manier heb je voldoende ruimte om je make up stash op te slaan en te organiseren en bespaar je ook nog eens geld.

# 3: Wat wil je bewaren in je beauty tafel?

Wat ga je bewaren in je beauty tafel? Heb je plek nodig om je sieraden op te slaan? Een YOSMO Qube is perfect voor het bewaren van sieraden. Daarnaast kun je een YOSMO Tower plaatsen voor je skincare en make up.