Getest | De Lush Sleepy Lotion

Toen ik 's avonds laat met Insomnia door Instagram scrolde, zag ik een post over het wondermiddel  Sleep Lotion van Lush. Onmiddellijk ging ik naar de website en bestelde een voorraad.

Lush beweert op de website dat je goed zult slapen na het aanbrengen van deze lotion op de huid. Een combinatie van lavendel, havermout, Tonka en Ylang Ylang laat je huid superzacht en kalmeert je voor een welverdiende nachtrust.

Het eerste wat opvalt bij het openen van het potje is de lichtpaarse kleur die al kalmerend is op zichzelf. In mijn ervaring ruik ik lavendel, vanille en een vleugje citrus. Deze lotion kalmeert je niet alleen vanwege de kleur en de geur, maar laat je huid zelfs de volgende dag nog gehydrateerd en zacht voelen en voelt niet vettig aan.

Mijn avond routine met de Lush Sleepy Lotion:

Breng gelijkmatig een kleine hoeveelheid aan over het hele lichaam en daarna extra insmeren onder de voeten dan trekt het heel snel in en heeft het een iets beter effect op het kalmeren. Ik slaap als een baby altijd!

Niet alleen is deze lotion ideaal voor insomniacs zoals ik, maar het helpt ook als je allergieën of eczeem op je huid hebt. Geen jeuk meer om je wakker te houden in het holst van de nacht, maar eindelijk genieten van een goede nachtrust.

Conclusie? Het werkt echt, maar bereid wel een avond routine voor en sluit al je elektrische apparaten af, hup telefoon aan de kant. We weten nu allemaal dat straling van mobiele telefoons en wifi slecht voor je is en je nachtrust kan beïnvloeden. Ik ontdekte dat wat het beste voor mij werkt,  mijn telefoon neerleggen, een goed boek bij te pakken en het lotion in masseren. Dit helpt mij enorm om te kalmeren en meteen in slaap te vallen.

sleepy-lotion-lush-tested

 

Geen slapeloze nachten meer voor mij, En jij? Heb je al dit wonder goedje geprobeerd?

 

Tot snel! Cecile