Top 6 Beauty trends voor 2018

2017 was een geweldig jaar voor make-up, een die ons zoveel innovatie en musthave make-uptrends bracht, zoals holografische highlighters, glitterlippen, fenty beauty met foundation voor ieder huidskleur en zoveel meer. Wat heeft 2019 te bieden voor ons beauty lovers?

Nou, als je de rode loper-evenementen hebt gevolgd, weet je dat 2018 het jaar is van de # MeToo-beweging, waar de dames te zeggen hebben dat genoeg genoeg is, geen seksuele intimidatie meer! Dat is zo'n krachtige boodschap.

 En hoe zit het met de make-uptrends in 2018? Er zijn dit jaar behoorlijk wat interessante trends geweest die de moeite waard zijn om te bekijken. Blijf lezen om te zien wat ze zijn!

Top 6 make-uptrends 2018

Violet - De kleur van keuze voor elke mooie vrouw

Ultra violet is een kleur bij uitstek voor modebewuste vrouwen over de hele wereld. Het is de kleur van het jaar volgens  Pantone! De trend is waarschijnlijk begonnen door de mooie Rihanna, die overal violet begon te dragen, zelfs in haar videoclips. Ultraviolette schaduw, eyeliners en shimmer zijn in. Channel je innerlijke Rihanna en ga vandaag voor een violet look!

fenty-beauty-galaxy-collection-trend 

 

fenty-beauty-galaxy-collection-look

De jaren 80 zijn terug!

Denk aan de films en tv-shows uit de jaren 80 toen de vrouwen over-the-top felle lipkleuren droegen en zulke gewaagde oogschaduwpaletten gebruikten? Nou, de jaren 80 zijn weer in de mode. Niemand houdt meer van neutrale monochrome lipsticks of tinten. Wees gedurfd, net als de jaren 80!

bold-makeup-trend-2018

 

When in Doubt, Go Black!

Probeer zwarte eyeliner voor die diva-look die je altijd al hebt gewild. We hebben al een paar modeshows gezien in New York, waar de modellen zwarte eyeliner rond hun wimperlijn zetten. Je kunt er een dramatische  vorm van maken, een piece of art. Dit is veel interessanter en leuker dan alleen een dunne lijn boven de wimpers te tekenen, vind je niet?

bold-eyeliner

 

Glitter, Glitter, Glitter Everywhere

Laten we de wereld opnieuw laten sprankelen, hè, babes? Nou ja, dat lijkt tenminste de stemming op modeshows in New York. Het dragen van glinsterende, sprankelende dingen zoals edelstenen, pailletten en strass rond de ogen en op de oogleden is snel een van de musthave make-uptrends van 2018 geworden. We zouden allemaal wat gillter in ons leven kunnen gebruiken, toch?

meraki-cosmetics-glitter-trend

(Meraki Cosmetics Glitter Trend: merakicosmetics.nl)

Bold and Beautiful

2018 is het jaar waarin de dames besloten om gedurfd en mooi te gaan zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze ervoor veroordeeld worden. Dat zou kunnen zijn waarom elke beroemdheid tegenwoordig felle lipsticks draagt. We houden van de felle fuchsiakleurige lipstick van Saorise Ronan. De vloeibare lippenstiften van Kylie Jenner zijn ook geweldig. Kies een schaduw die je felroze lipstick complimenteert. We zijn grote fans van de Amuse Bouche Lipstick van Bite Beauty.

 

amuse-beauty-lipstick

Oke ladies, dat zijn de top 6 make-uptrends voor 2018. Vergeet niet dat je al deze geweldige make-up ook ergens moet opbergen, maar niet zomaar in een kast weggestop in een YOSMO zie je alles terug.

YOSMO® acryl make-up organizers zijn praktisch en transparant; ze zijn luxueus en duurzaam en de meest efficiënte manier om je make-upcollectie te organizen en op te slaan. Waarom ga je niet naar onze catalogus en kijk je of er iets is dat je leuk vindt?