Wat geef jij dit jaar cadeau?

‘It’s the most wonderful time of the year..’ Althans, bijna! De feestdagen staan voor de deur en die vragen om gezelligheid, samenzijn, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Hoe leuk is het om je dierbaren te verwennen met een leuk cadeau in zijn of haar schoen of onder de boom? Nog leuker is het om je dierbaren een cadeau van YOSMO te geven, YOSMO lanceert namelijk haar Holiday Collection speciaal voor de feestdagen. Unieke giftsets gericht op de verzorging van het haar en de huid, voor zowel man als vrouw. Allemaal met de kwaliteit zoals je gewend bent van ons en feestelijk ingepakt voor de feestdagen! Wat de Holiday Collectie inhoudt lees je hieronder, wat geef jij dit jaar cadeau?

 ps: je kunt natuurlijk ook jezelf verwennen met zo’n cadeauset ;)

Cadeauset ‘claw combo’

De haarclips en -claws van YOSMO ken je, maar speciaal voor de feestdagen presenteren wij de limited edition claw combo. Deze set bestaat uit drie stijlvolle en stevige claws in de kleuren camel, donkerbruin en taupe. Door de warme kleuren zijn de clips perfect voor het najaar en passend bij elke haarkleur. De clips zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en geschikt voor ieder haartype, maar door de stevigheid van de claw perfect voor mensen met dik haar. 

 

Cadeauset ‘make up kwasten’
Op zoek naar een cadeau voor de beautyliefhebber? Deze make-up kwastenset is perfect voor degene die zich graag bezighoudt met make-up. De set bestaat uit één kabuki kwast en twee triangelvormige sponsjes (triangle puffs) die make-up aanbrengen naar een nieuw level tilt. De kabuki kwast is geschikt voor gezicht en lichaam en gemaakt van hoge kwaliteit synthetisch haar. De triangle puff is herbruikbaar, makkelijk wasbaar en door de puntige en ronde kant zowel geschikt voor het aanbrengen van make-up in oog- en neushoeken als voor het buffen. Hiernaast beweegt de triangle puff gemakkelijk mee met de contouren van het gezicht.



Cadeauset ‘mannen’
YOSMO is er ook voor mannen! Deze giftset bestaat uit een gezichtsreinigingsborstel en een combinatie van een borstel en kam speciaal voor de mannen met een baard. Deze multitool is geschikt voor alle type baarden en gemaakt van 100% zacht nylon, waardoor haren niet afbreken of beschadigen. Met dit cadeau is een zachte, verzorgde baard gegarandeerd! De gezichtsborstel is gemaakt voor tijdens het douchen en reinigt de huid grondig en diep. Het zorgt onder andere voor het verwijderen van oneffenheden, verbetert de bloedcirculatie en verwijdert dode huidcellen. Hiernaast voelt de borstel prettig aan op de huid. Win-win dus!

 

Cadeauset ‘goud’ en ‘zwart’
Cadeausets goud en zwart bevatten beide een zijden kussensloop gemaakt van 100% moerbei zijde. Slapen op zijde heeft talloze voordelen: het is zacht voor het haar, zorgt dat het niet afbreekt en is van nature hypoallergeen. Naast dit comfortabele stukje zijde, bevatten de cadeausets nog ander leuks. Cadeauset zwart bevat een roze scrunchie en een zwart haarelastiek, beide ook gemaakt van 100% moerbei zijde. De gouden cadeauset komt samen met de limited edition claw in de kleur taupe. Kiezen wordt een opgave op deze manier!

 

Cadeauset ‘haarfeest’

Zijde altijd en overal, ook in cadeauset haarfeest staat zijde centraal. Deze giftset bevat een zijden hoofdband en zijden haarelastiek gemaakt van 100% moerbei zijde. Ook bevat de set een speelse zwarte haarclip, waardoor experimenteren met nieuwe haarstijlen gemakkelijk wordt. Zijde beschermt het haar, waardoor je ongeremd nieuwe stijlen kunt proberen. De clip is sterk en geschikt voor elk haartype, maar speciaal ontworpen voor dik haar.

 

Cadeauset ‘skincare’
Wie houdt er niet van een heerlijke verwendag? Cadeauset skincare is hét cadeau voor iemand die wel eens mag genieten van zo’n dag. Deze giftset bevat een haarband gemaakt van microvezel stof die het haar uit je gezicht houdt. De haarband is comfortabel, verstelbaar en bovendien makkelijk te wassen. Naast de haarband bevat de giftset de Gua Sha, gemaakt van roestvrijstaal die de huid verstevigd en de bloedsomloop stimuleert. Als derde en laatste item bevat cadeauset skincare de dry brush gezichtsborstel die de huid exfoilieert, lymfedrainage stimuleert en zorgt voor een minder droge huid in de winter. Hiernaast geeft het de huid een boost in de ochtend. Niets liever dan dat, toch?

 

Cadeauset ‘slaap lekker’
Slapen in alle rust en comfort cadeau doen? Cadeauset slaap lekker bestaat uit een roze zijden slaapmasker en een zwarte zijden scrunchie, wat een heerlijke nachtrust garandeert. Beide producten zijn gemaakt van 100% moerbei zijde en doordat het slaapmasker gemaakt is van dit materiaal, wordt het gebied rondom de ogen beschermd, wrijft het masker niet over de huid en laat het geen kreukels achter in huid en haar. De zijden scrunchie zorgt goed voor het haar, beschermt het tegen afbreken en is bovendien een leuke accessoire voor overdag.

 

Cadeauset ‘box’
Cadeauset box is er voor iedereen die niet kan (of wil) kiezen! De boxen staan in het teken van haarelastieken en scrunchies. Er zijn drie boxen die allemaal een mix van kleuren bevatten en ontzettend leuk zijn om te geven: ze worden namelijk geleverd in een feestelijke verpakking. Cadeauset box is ideaal om te geven aan je dierbare die maar al te graag elastieken en scrunchies draagt, aan jou om een keuze te maken tussen de boxen!



YOSMO giftcard
Soms is het lastig om een cadeau te kiezen voor iemand, dat begrijpen we. Kom je er niet uit of laat je liever de keuze bij de ander? Dan is de YOSMO giftcard de oplossing! Verras iemand met shoptegoed van ons! De giftcard is al verkrijgbaar vanaf 10 euro, zo kan je iemand ook een klein beautyproduct cadeau doen.

Bekijk de gehele collectie hier

Fijne feestdagen!