Wij zijn YOSMO. Gericht op beauty, ontworpen en gevestigd in Nederland.

Beroemd geworden om haar Make up organizers, maar tegenwoordig met een veel bredere visie. Bij YOSMO draait het om jou te helpen bij de verzorging van huid, haar en lichaam. Zo streven we naar innovatieve producten, kwaliteit en praktische oplossingen om jou te helpen bij je haar en beauty routines. We vinden het belangrijk dat we kwaliteit bieden, zoals klanten dat van ons gewend zijn. Hiernaast zijn we vooruitstrevend en bouwen we aan een nieuwe collectie skincare, allemaal producten zelf uitvoerig getest voor we het verkopen, want zo is YOSMO.

We verkopen enkel waar we zelf achterstaan en dit merk je. Zo is bijna alles wat we verkopen ons eigen merk.  We verkopen bijvoorbeeld zijden producten van écht moerbeizijde om je alle voordelen van zijde te kunnen bieden. Ook verkopen we allerlei tools om je beautyroutine zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo ook de organizers, de klassieker van YOSMO waar het allemaal mee begon, die ervoor zorgen dat je al je producten in een oogopslag kunt zien en niets hoeft te zoeken. Deze organizers zijn gemaakt van luxe en hoogwaardig cast acryl materiaal, wat er chic uitziet en bovendien jarenlang mooi blijft. Dit zijn slechts enkele voordelen, we verkopen bijna alles op gebied van beautytools, zo ook scrubhandschoenen, droogborstels, massagerollers, wimperkrullers en nog meer.

Hiernaast houden we ons tegenwoordig bezig met skincare. We verkopen alle tools om producten te gebruiken, maar beautyproducten waren tot voorkort nog geen onderdeel van YOSMO. Hoewel het aanbod nog klein is, zijn we trots op de start van de verkoop van skincare producten. Onze missie is jou te helpen bij je beauty routines, dus ook door je kwalitatieve producten aan te bieden. En goed nieuws, het aanbod zal alleen maar toenemen!

Laat je inspireren in de webshop en mocht je vragen hebben, stel ze gerust via de chatfunctie. Wij van YOSMO zijn er voor jou!