De make up organizers van YOSMO® zijn geïnspireerd op de smart en chic beautyliefhebber. Uitgesproken maar zeer stijlvol. YOSMO® maakt verfijnde en veelzijdige make up organizers wat resulteert in tijdloze en unieke designs. 

YOSMO® is ontworpen en gevestigd in Nederland. Voor de productie van onze make up organizers werken wij samen met een aantal leidende fabrikanten van luxe en hoogwaardig cast acryl materiaal.

YOSMO® combineert en vereist alleen de hoogste kwaliteit, efficiency en transparantie wat resulteert in een luxe opbergsysteem. Dit maakt YOSMO® onderscheidend en geliefd bij de beautyliefhebber.  

Acryl is absoluut de mooiste maar ook beste manier om uw luxe beauty producten in te bewaren. U heeft niet alleen een eigen beauty display in huis maar ook meteen ‘’THE eyecatcher’’ in elk gewenste ruimte.

Door de gepolijste randen en fijne afwerking; nauwkeurigheid op millimeters na en de juiste verhoudingen behoudt YOSMO® een luxe uitstraling als eindresultaat. Hierdoor past deze tijdloze Display in elk interieur. 

Door de alledaagse drukte in deze 21e eeuw met de hoge maatstaven, heeft de smart en chic beautyliefhebber het al druk genoeg het zij met werk al dan niet met sociale activiteiten.

Snel en efficiënt te werk gaan bij het opmaken of klaarmaken voor een skincare routine is onmisbaar. YOSMO® biedt de mogelijkheid om je beauty producten in 1 oogsopslag te vinden door de uitzonderlijke hoge transparantie van de make-up organizers.

Al jouw favoriete en hoogwaardige beauty producten direct binnen handbereik. Dat is wel zo overzichtelijk met YOSMO®.  
 


Naast dat YOSMO de beautyliefhebber helpt om georganiseerd en efficiënt te organizen, bieden wij ook diverse unieke artikelen om de beauty en skincare ervaring nog meer bijzonder te maken.

Zo hebben wij een uitgebreide collectie zijden producten wat een must is voor haar en huid. 

Verken gerust de producten in de YOSMO Shop en mocht je vragen hebben stel die gerust via de chat functie.